Grillezz.hu – Grill Őrület

Vákuumfóliázó a könnyed fagyasztásért!

Nehézséget jelent az élelmiszerek frissen tárolása? Nem szereted a „hűtőszagú” ételeket? A fóliába ugyan beleteszed, de benne tudod légtelenül lezárni a tartalmát?

Ugye Te sem levegőt akarsz tartani a fagyasztóban? Ha szívesen szerezel be háztáji élelmiszereket, melyeket fagyasztással tárolsz, a STEBA VK6 vákuumfóliázó jóvoltából a csomagokat a lehető legkisebb méretűvé varázsolhatod.

A STEBA vákuumfóliázó készüléket Neked ajánljuk, ha:

  1. a nagy bevásárlás után nehézséget jelent a felvágottak, élelmiszerek hosszanvákuum csomagolás tarthatósága, ami vákuumfóliázóval megoldható.
  2. az élelmiszereket nem vákuummentesen tárolta, így elszíneződött, ezért sűrűn kárba veszett étel, amin szeretnél változtatni.
  3. nem szereted a „hűtőszagú” ételeket.
  4. szívesen főzöl a STEBA sous-vide-olójával, amihez elengedhetetlen az élelmiszerek vákuumcsomagolása. (A szóra kattintva megnézheted, mit is jelent.)
  5. szereted saját termékkel feltölteni a fagyasztót, amihez vákuumfólia tasak vagy fóliatekercs szükséges.

Rendeld meg most a STEBA vákuumfóliázó, fóliahegesztő készüléket, mert 10 db 3D struktúrájú vákuum zacskóval szállítjuk ki!

További részletekért kattints ide! >>>

  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
mézes sertésszelet
Sertésszelet mézes pácban, egyszerűen

A méz és a hús párosa nem csak a medvék táplálkozásában kellene, hogy szerepet kapjon. A mézben pácolt sertésszelet grillen...

Close