Grillezz.hu – Grill Őrület

Romantikus este grillel

romantikus este

Ti ünneplitek a Valentin napot? A kérdésben a többségnek markáns véleménye van, de akár Valentin nap párti vagy, akár nem, abban talán mind egyetértünk, hogy egy-egy romantikusra sikeredett téli este csodákat tehet a hangulatoddal, és segít megőrizni kapcsolatodban a romantikát. És hogy hogy jön ez az egész a grillezéshez? Egyszerű: a grillezés nagyon romantikus! Nem hiszed? Olvass tovább, és a cikk folytatásából kiderül, miért!

Ilyen egy klasszikusan romantikus este grillel

Az megvan, hogy a „mi újság” kérdésre a legtöbb ember kapásból rávágja, hogy semmi? Amikor legutóbb feltettem az előbbi kérdést egy kedves barátnőmnek, Évának, teljesen más választ kaptam. Hosszasan lelkendezett a srácról, akivel nemrég szerettek egymásba, és az előző hétvégéjükről.

Valóban oka volt a lelkesedésre: udvarlója saját kezűleg összeállított, három fogásos grill menüt készített neki, rengeteg vágyfokozó finomsággal. Még a desszert is grillen sült! Persze a körítés is ehhez méltó volt: fehér abrosz, vörös gyertyák, halk zene, és persze a vele szemben ülő férfi „jaj, annyira helyes, csibészes” mosolya.

Férfiolvasóinknak elárulok egy nem túl féltve őrzött titkot: a szeretett férfi által saját kezűleg készített menüvel minden nőt le lehet venni a lábáról!

Romantika sok év házasság után is? Mi sem természetesebb!

Legalábbis Laci és Edit számára, akik 22 éve élnek együtt. A tartós boldogság titkának a kettesben eltöltött minőségi időt tekintik, amikor 100%-ban egymásra tudnak figyelni. Ezért az elmúlt 22 évben minden héten „randiztak” egymással. Egyik téli kedvencük, amikor a szabadtéri programokhoz túl hideg van a közös raclette grillezés.

A raclette grill épp olyan mint a kapcsolatuk: forró és nagyon változatos. Miközben Laci és Edit összeállítják az asztalra kitett finomságokból a saját adagjukat, jókat beszélgetnek, mindenről, ami csak eszükbe jut.

A raclette grillnek a minőségi időn túl még egy kellemes hozadéka van a párkapcsolatokra nézve: a raclettezős napokon biztosan nincs vita abból, hogy ki fog főzni aznap.

Próbáld ki te is pároddal közösen, kattints ide új raclette készletedért!

  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
Szendvics kicsit másképp

Már olyan unalmas a hagyományos sonkás szendvics. Igaz? Szeretnéd valami különlegessel meglepni a családot vacsorára vagy a hirtelen betoppanó vendégeket?...

Close