Grillezz.hu – Grill Őrület

Romantikus este grillel

romantikus este

Ti ünneplitek a Valentin napot? A kérdésben a többségnek markáns véleménye van, de akár Valentin nap párti vagy, akár nem, abban talán mind egyetértünk, hogy egy-egy romantikusra sikeredett téli este csodákat tehet a hangulatoddal, és segít megőrizni kapcsolatodban a romantikát. És hogy hogy jön ez az egész a grillezéshez? Egyszerű: a grillezés nagyon romantikus! Nem hiszed? Olvass tovább, és a cikk folytatásából kiderül, miért!

Ilyen egy klasszikusan romantikus este grillel

Az megvan, hogy a „mi újság” kérdésre a legtöbb ember kapásból rávágja, hogy semmi? Amikor legutóbb feltettem az előbbi kérdést egy kedves barátnőmnek, Évának, teljesen más választ kaptam. Hosszasan lelkendezett a srácról, akivel nemrég szerettek egymásba, és az előző hétvégéjükről.

Valóban oka volt a lelkesedésre: udvarlója saját kezűleg összeállított, három fogásos grill menüt készített neki, rengeteg vágyfokozó finomsággal. Még a desszert is grillen sült! Persze a körítés is ehhez méltó volt: fehér abrosz, vörös gyertyák, halk zene, és persze a vele szemben ülő férfi „jaj, annyira helyes, csibészes” mosolya.

Férfiolvasóinknak elárulok egy nem túl féltve őrzött titkot: a szeretett férfi által saját kezűleg készített menüvel minden nőt le lehet venni a lábáról!

Romantika sok év házasság után is? Mi sem természetesebb!

Legalábbis Laci és Edit számára, akik 22 éve élnek együtt. A tartós boldogság titkának a kettesben eltöltött minőségi időt tekintik, amikor 100%-ban egymásra tudnak figyelni. Ezért az elmúlt 22 évben minden héten „randiztak” egymással. Egyik téli kedvencük, amikor a szabadtéri programokhoz túl hideg van a közös raclette grillezés.

A raclette grill épp olyan mint a kapcsolatuk: forró és nagyon változatos. Miközben Laci és Edit összeállítják az asztalra kitett finomságokból a saját adagjukat, jókat beszélgetnek, mindenről, ami csak eszükbe jut.

A raclette grillnek a minőségi időn túl még egy kellemes hozadéka van a párkapcsolatokra nézve: a raclettezős napokon biztosan nincs vita abból, hogy ki fog főzni aznap.

Próbáld ki te is pároddal közösen, kattints ide új raclette készletedért!

  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
grill készülék ajándékba
Milyen grill készüléket vegyek ajándékba?

Arról már írtunk, hogy miért jó grill készüléket venni karácsonyi (vagy születésnapi, névnapi, újévi vagy akár spontán) ajándéknak mondjuk egy újabb nyakkendő...

Close