Grillezz.hu – Grill Őrület

Romantika asztali grillel

romantika grill

Hiányzik némi kettesben töltött idő a pároddal, amikor csak egymásra tudtok figyelni? Nem feltétlen kell elegáns (és drága) helyekre menni ahhoz, hogy különleges hangulatot teremtsetek. Miért tesz jót a kapcsolatotoknak, ha időnként beiktattok egy kétszemélyes grillezős vacsorát a romantika jegyében?

A közös ételkészítés összehoz

A hétköznapok könnyen felőrölhetik közöttetek a kommunikációt. ha viszont együtt csináltok valamit, amit mind a ketten szerettek, az erősíti a köztetek lévő köteléket és lehetőséget teremt a bensőséges beszélgetésre.

Grillezett afrodiziákumok

Számos ételnek tulajdonítanak vágykeltő hatást. Ezek egy része nem bizonyított, de ez nem is baj: így rátok hárul feladat, hogy kikísérletezzétek a leghatásosabb vágykeltő grill menüsort. Ha otthon grilleztek, plusz egy pozitívum, hogy közel van a hálószoba…

Ismert vágykeltő ételek a kagyló, a füge, a banán és a csili. Ne hagyjátok ki a vörösbort sem! Senkit sem biztatunk arra, hogy leigya magát egy romantikusnak szánt estén, de az biztos, hogy ha otthon grilleztek, nem lesz vita tárgya, ki legyen a sofőr hazáig.

Teremts hangulatot

Tedd különlegessé az estét! Talán mondani sem kell, hogy az igazán romantikus hangulatot nem a mosatlan edényhalmok és a papírtányérok szolgáltatják.

Add meg a módját: vedd elő a fehér abroszt és a gyertyatartót, tegyél valamilyen lágy zenét a zenelejátszóba és relaxálj. Nem árt, ha mindennel előre készültek, semmi sem öli meg gyorsabban a hangulatot, mintha sütés előtt derül ki, hogy elfogyott a hagyma vagy az olaj.

Romantika asztali grillel

Romantikázáshoz a kifejezetten asztali sütögetéshez tervezett teppanyaki grillsütőt ajánljuk. Senkinek nem kell a konyhába szaladgálni, mindenki magának (vagy a másiknak), közvetlenül az asztalnál készítheti el az ételét.

Steba TG1 Teppanyaki grill romantika asztali grillelSTEBA TG1

Teppanyaki grill
Tapadásmentes felület
Kivehető öntvény grill-lap sima és bordás felülettel
Fokozatmentes termosztát és timer
Kivehet zsírgyűjtő
Rozsdamentes acél fröccsenésgátló
Low-fat sütés
  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
Ezért vagy Grillanalfabéta…

Tudom, hogy fáj az embernek az igazság, de ettől függetlenül még nem tudsz jól grillezni. Fogadjunk, hogy rengeteg olyan dolog...

Close