Grillezz.hu – Grill Őrület

Raclette grill a karácsonyfa mellett

raclette grill karácsonykor

Mi lenne, ha idén karácsonykor nem hullafáradtan tálalnád a családnak az órákig készült többfogásos karácsonyi menüt? Mit szólnál, ha az ünneplést és az ünnepi vacsorát a szakács is ugyanúgy, kipihenten élvezhetné, mint mindenki más? Ha szeretnél végre egy stresszmentes szentestét, kerüljön be a fa alá egy raclette grill készülék is. (Nem tudod, mi az? Klikk ide!)

5 jó érvünk van, hogy miért érdemes raclette grillen sütni a karácsonyi vacsorát.

1. Kipihent marad a háziasszony vagy a háziúr = kevesebb stressz és kevesebb veszekedés

Sok családnál ismerős, hogy a tökéletességre törekvő háziasszony, mire elérkezik a szenteste, már cafatokban lógó idegekkel várja az ajándékbontást, és a (szerinte) nem elég tökéletesre sikerült vacsoraköltemény tálalását. A feszült hangulata természetesen az egész családra átragad, így az együtt töltött családi ünnep idilli hangulat helyett csatatérivé válik.

Ha idén a grillezés mellett döntötök, az leveszi a terhet a háziasszony válláról, és így talán az ünnep is békésebb, boldogabb, és valóban pihentető lesz.

2. Közösségi élmény, igazi “együtt a család” hangulatot teremt

Raclettezni csak együtt jó. A közös étkezés élménye, az asztal melletti vidám beszélgetés, a ráérős hangulat és a finom ételek összehozzák nemcsak a baráti társaságokat, de szűkebb vagy a tágabb családot is. A raclettezés nem csak a gyomornak és a nyelvnek esik jól, hanem a léleknek is,  hiszen végre minőségi időt tölthetsz a szeretteiddel.

3. Ha ételallergiás vagy válogatós családtagok is vannak, akkor sem kell többféle ételt készíteni

A raclette grill segítségével igazi terülj-terülj asztalkámmá varázsolhatod a leghétköznapibb étkezőasztalt is. mindenki magának állíthatja össze az ízlése és hangulata szerinti finomságokat a saját kis serpenyőjén.

Tegyél ki többféle csemegét az asztalra, sok sajtot, és mindenki kiválaszthatja, mitől kerülne igazán ünnepi hangulatba.

4. A téli hidegben nagyszerű érzés összeülni a raclette grill körül

Nem véletlen, hogy a zord svájci telek biztosították a raclette grill születéséhez a hátteret. Ha kint tombolnak a mínuszok vagy éppen tocsog a latyak, testet-lelket melengető érzés összeülni, és forró finomságokat lakmározni, forró teával, vagy akár egy testes vörösborral.

5. Nagyon finom

Ezt talán magyarázni sem kell. válogatott finomságok, melyeket az olvasztott sajt forraszt egyetlen finom fogássá… mennyei! A raclette grill második emeletén sülő finom hús- és zöldségfélékről meg már nem is beszélve. Próbáljátok ki bátran!

Emellett a 8 serpenyős raclette készlet mellett az egész család el fog férni, rendeld meg online!

STEBA RC3PLUS C
Raclette + kőlap és fém grill, króm dizájn

 

Raclette + kőlap és fém grill, króm dizájn
.
Két sütőlap (kő+fém)
8 db raclette serpenyő
Egyszerű tisztítás
Megosztott sütőlap
Megbízható minőség
  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
Grillezett kukorica baconbe tekerve

Grillezett kukorica baconbe tekerve     Hozzávalók: 4 cső kukorica 2 ek. mustár 16 szelet bacon

Close