Grillezz.hu – Grill Őrület

Kettesben grillezni

kettesben grillezni vs grillparty

Ha kinéztél egy jónak tűnő receptet, már csak azt kell eldöntened, hogy milyen, mekkora társaságban fogjátok elfogyasztani az eredményt. Kettesben grillezni vagy grillparty legyen?Szívesen áthívnád pár haverodat vagy a barátnőidet? Esetleg inkább egy romantikus, nyugodt estére vágysz a pároddal közösen? vagy mit szólnál egy kettesben eltöltött anya-lánya naphoz, sok-sok grillezett finomsággal?

Ha ma inkább egy csendesebb, nyugodtabb estére vágysz, olvasd el tippjeinket a kettesben való grillezéshez.

Kettesben grillezni – az előkészületek

A közös étkezés és a közös főzés meglepően hatékony módszer, ha egy kapcsolat szorsabbra fűzéséről van szó. De hogyan kezdj neki?

Először is, válasszatok receptet. Ha meglepetésre készülsz, és még nem ismered alaposan a párod ízlését, próbálkozz valami személyre szabhatóval: a pizzát például mindenki szereti, de ha ráadásul mindenki magának válogathatja össze a feltéteket, lehetetlenség félrefogni vele.

Egyszemélyes grill pizza recept

Ha ismered vacsorapartnered kedvenceit, akkor sokkal könnyebb dolgod van. Gyakorlatilag bármilyen hozzávaló megsüthető grillen is, receptekért nézz körül az oldalunkon! A levestől kezdve az édességekig a teljes menüsor elkészíthető elektromos grill segítségével.

Gondolj a megfelelő bor kiválasztására is!

Az időjárás jelentést szerencsére nem kell figyelned, évszaktól és időjárástól függetlenül bárhol, bármikor tudtok elektromos grillen grillezni.

Milyen grillsütőt válassz, ha kevesen lesztek?

Ha csak kettesben vagytok nem érdemes felfűteni a legnagyobb grillsütőt, válasszatok inkább egy kisebb, kompakt változatot. Ezt könnyen kivihetitek az erkélyre, teraszra, de ha hűlni kezdene az idő, vagy túl sok a szúnyog, könnyen vissszatelepedhettek a szobába.

Ami viszont könnyen megöli a romantikát, az a mosogatás és a takarítás. Olyan grillsütőt válassz, aminek könnyen tisztítható sütőfelülete van, és a lehető legkevesebbet fröcsög. Egy-egy zsíros folt a ruhán a legtöbb embernek nagyon hamar el tudja venni a kedvét a romantikától – jobb a megelőzés.

kettesben grillezni vs grillparty

Hogyan teremts romantikus hangulatot?

Egy panellakás erkélyén, vagy a teraszon elhelyezett kisasztalon is lehet grillezni, és néhány mécses vagy lampion elhelyezésével igazán romantikus hangulatot varázsolhatsz. nyári esték eltöltéséhez tökéletes.

Ha rossz idő van, vagy nincs erkélyed, teraszod, akkor természetesen az étkezőasztal is ugyanolyan jó szolgálatot tehet. Egy gondosan tervezett grillsütő nem fröcsög, mert elég magas peremmel, vagy akár fedővel is rendelkeziik. Ettől függetlenül ne a grillezős estén vegyétek elő a nagymama hímzett csipketerítőjét – bármikor történhetnek apró balesetek.

A dekorációt illetően bátran lehetsz kreatív, de sokszor a kevesebb több. Általában a meleg, vöröses színek és a tompa fények romantikus hangulatot termetenek minden szobában. A halk zene is hozzájárulhat a hangulathoz, de ha maximálisan a partneredre szeretnél koncentrálni, nyugodtan elhagyhatod.

Reméljük finom vacsorának és kellemes estének néztek elébe, jó grillezést kívánunk!

 

Mentés

  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
Karácsonyi recept: grillezett hal citrom ágyon

Közeledik a karácsony - ugye ezzel a világon semmi újat nem mondtunk? :) Igazán fárasztó már, hogy a nők többsége...

Close