Grillezz.hu – Grill Őrület

Hideg-falú elektromos vízforraló

Szeretsz gyakran teázni? Bosszant, hogy egy kancsó tea miatt hosszú perceket kell eltöltened a tűzhely mellett? Szeretnéd, ha pillanatok alatt fel tudnád szolgálni vendégeidnek a forró nedűt? Forralj vizet teához, kávéhoz, főzéshez elektromos vízforraló segítségével!

A CLOER 4909 elektromos vízforraló 2010-ben elnyerte az év vízforralója díjat és méltán tüntették ki a legjobb dizájnért járó elismeréssel is! Ez a vízforraló nem csak a konyha ékessége, de mindennapi segítség is! Teázzon kényelmesen, a prémium kategóriás vízforraló segítségével!

A CLOER 4909 elektromos vízforraló Neked ajánlott, ha:CLOER 4909 elektromos vízforraló

  1. Szívesen és gyakran fogyasztasz teát, amihez szeretnéd a vízforralásra szánt időt lerövidíteni egy tökéletes vízforralóval, amilyen a CLOER hideg-falú elektromos vízforraló is!
  2. Szereted az instant kávét, de a hosszadalmas vízforralást nem?
  3. Munkahelyi ebédnek gyakran csak egy bögrés levest tudsz készíteni, amiből a legtöbb időt a vízforralás veszi el. Ne pazarold az ebédszünetedet a hosszadalmas vízforralásra!
  4. Babád még csak forralt vizet ihat, de a vízforraláson kívül rengeteg egyéb teendőd is van a kicsi körül?
  5. Fontos a magas minőség mellett a tökéletes külső is.
  6. A konyhai eszközöknél elengedhetetlennek tartod a magas fokú biztonsági funkciókat egy elektromos vízforraló vásárlása esetén.

csipkebogyó+ Tipp: Forralj vizet az elektromos vízforraló készülékben, és önts le egy kis kanálnyi csipkebogyót, hogy C-vitaminban gazdag, egészséges gyógyteával töltsd fel tartalékaidat!

További részletekért kattints ide! >>>

  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
elektromos grill vs. gázgrill
Elektromos grill vs. gázgrill

Tisztább, kényelmesebb megoldást szeretnél a grillezésre, mint a faszenes grill? Két nagy típusa van a nem szenes grillsütőknek, melyek között döntened...

Close