Grillezz.hu – Grill Őrület

A grillmesterek választása: Steba VG500 elektromos grill

Legyen a grillezés a királya – készítse el a legfinomabb húsételeket és nyűgözzön le mindenkit grill szakértelmével! Ehhez nincs szüksége másra, mint egy jó receptre, minőségi alapanyagokra és egy jó elektromos grillsütő beüzemelésére.

Német csúcstechnológia az otthonában – a VG500 elektromos grill

20160513_0935552 éves fejlesztés után alkották meg a német Steba cég mérnökei a VG500-as grillsütőt. Az átlagos elektromos grillsütőkkel ellentétben akár 250°C – 300°C hőmérsékletre is felhevíthető, és akár 2400 W-os teljesítményre is képes – mégis egyszerűen használható a normál hálózati áramról.

Ha a teraszon vagy a kertben szeretne sütni, akkor is elegendő egy hosszabbító – nincs szükség faszénre vagy gázpalackokra.

A különösen kemény zománcozott grill lap normál használat mellett szinte tönkretehetetlen. Ráadásul könnyű takarítani – Önnek csak az ételre kell figyelnie, sütés utáni a tisztítás nem fog órákig tartani.

A kisülő zsír nem ég rá a fűtőszálra, nem keletkeznek rákkeltő égéstermékek. Az elektromos grillsütő modern Low Fat grill technológiájának köszönhetően a zsír és a lecsöpögő páclé egy különálló zsírgyűjtő tálban gyűlik össze.

Ne kerüljön kellemetlen helyzetbe!

20160513_093543Mindenki azt hiszi, hogy jó parazsat összehozni egyszerű mutatvány. Ezért aztán különösen kellemetlen, ha szelesebb időben sehogy sem sikerül begyújtani a lángot, vagy épp ellenkezőleg, odaég az étel, esetleg fél óra várakozás után is lángol a szén.

Ha elektromos grill készüléket használ, biztosan senki nem akar majd beleszólni a tűzrakásba és a sütésbe, hiszen látják majd, hogy semmi szükség erre. A hőeloszlás mindig tökéletes lesz, és az étel akkor is jól fog sikerülni, ha rossz az időjárás, ócska a szén, vagy netán túl sok sörrel hűtötte magát sütés előtt.

Elektromos grill = mindig tökéletes eredmény

20160513_093646Hogy érezné magát, ha Ön készítené el marhasteaket? Kívül tökéletesre sült, belül még szaftos és puha – semmi cipőtalp hatás, sehol egy odaégett darab. A Steba VG500 elektromos grillsütővel mindenkit lenyűgöző ételeket süthet: a magas, de egyenletes, szabályozható hőmérséklet garantálja a tökéletes eredményt.

Mindegy, hogy a barátait vagy szíve választottját szeretné elkápráztatni – ha profi grillsütőt használ, valódi grillszakértőhöz méltó lesz a végeredmény is. A szokatlanul nagy, két részre osztott sütőfelületnek köszönhetően pedig mindenkinek jutni fog a jóból.

Szívesen kipróbálná, milyen a Steba VG500 grillsütőt használni? Májustól már nálunk, Magyarországon is elérhető a németek legmodernebb technológiája – rendelje meg a Bonairnél!

vg500banner

  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
grillezett köret édeburgonya
Grillezett köret: fűszeres édesburgonya recept

Grillezett húsokhoz grillezett köret illik. A belül puha, kívül ropogós, édeskés ízű édesburgonya avagy m,ás néven batáta nagyszerű választás, még...

Close