Grillezz.hu – Grill Őrület

Grillezett zöldségnyárs

Ki mondta, hogy egy nyárson csak különféle húsok lehetnek? Kedvezzünk a vegetáriánusoknak és egyéb diéta kedvelőinek! Készítsd el a zöldségnyársat és örvendeztesd meg a zöldségkedvelő ismerőseidet!

Mit szólnál hozzá, ha a nyársra csak zöldségeket tűzdelnél? Szerintem ez egy nagyon jó étel vagy köretalap lehet, akár több fő fogadása esetén is. A végén pedig készíts egy grillezett gyümölcsös desszertet így >>>

Izgalmas zöldségnyárs

Hozzávalók:nyárs

Elkészítése:

A zöldségeket darabold fel egyforma kockákra. Ha van valamilyen masszívabb kiszúróformád, akkor kreatív is lehetsz a zöldségnyárs küllemét tekintve. A zöldségek természetesen ízlés szerint megválaszthatóak, ha ez az összeállítás nem áll annyira közel a szívedhez, akkor készítsd el más alapanyagokból. A nyársra húzd fel a feldarbolt zöldségeket, majd egy ecset segítségével vidd fel rá az olajat (vagy grill fűszerkeverékkel összekevert olajat).

Ehhez használhatsz grill fűszerkeveréket is, amit házilag elkészíthetsz. Ide kattintva adunk pár ötletet!

Az elektromos grilleden a zöldségnyárs minden oldalát süsd kb. 4-5 percig. Tálaláskor pedig kínálj hozzá egy általad elkészített ketchup-ot.

A zöldségnyárs mellé ennél húst?

  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
bárány
Bárány barackos ízesítéssel

Unalmas már a szokásos csirke, sertés, marha háromszög? Próbálj ki valami mást, például a bárány húsát! A jól előkészített birkahúsnak...

Close