Grillezz.hu – Grill Őrület

Grillezés társasházban

grillezés társasházban

Te milyen viszonyban vagy a szomszédaiddal? Az elidegenedés korunk népbetegsége az egész világon. Sokan vannak már olyanok is, akik a lakáson belül is e-mailben kommunikálnak a gyerekeikkel (néha persze ez is lehet praktikus), de még sokkal többen vannak olyanok, akik nem is ismerik a körülöttük élőket.

Pedig egy jó lakóközösség (és ezt már nem egy helyen tapasztaltam), rengeteget javíthat az ott élők életminőségén. Egy jó beszélgetés jobb kedvre derít, és sok segítséget is kaphatunk a körülöttünk élőktől – például megbeszélhetitek, hogy időnként vigyáznak egy – egy napra a kutyára, vagy ünnepnapon is kölcsön tudsz kérni egy tojás vagy pár szem krumplit, ha elfelejtettél bevásárolni. Az efféle szívességeket persze viszonozni is illik.

Egy rossz viszony viszont mindenki életét megmérgezheti. Ha nálatok sem a legjobb a helyzet, talán még menthető a dolog, ha megpróbáltok közeledni egymáshoz.

Természetesen, mint minden kapcsolat, ez is erőfeszítést igényel mindkét fél részéről, de valahol, valakinek el kell kezdeni. Kezdhetitek például bemutatkozással, majd nem árt keresni valamilyen közös pontot.

Grillezés társasházban – mert ezt mindenki szereti

grillezés társasházban

Ha kisebb társasházban éltek, akár a következő lakógyűlés után levezetésképpen, vagy csak egy unalmasabb hétvégén a közvetlen szomszédokkal együtt rendezhetnétek egy (akár batyus rendszerű) grillpartit.

Mi kell hozzá?

  • Egy hely, ahol süthettek – akár egy közös kert, vagy annak híján egy közösségi helyiség, esetleg ha nem vagytok sokan valakinek a konyhája. Lényeg, hogy elférjetek.
  • Egy jó recept; rengeteget találsz például a Grillezz.hu gyűjteményében
  • Egy grillsütő – ha nincs kert, akkor mindenképpen elektromos készüléket válasszatok, ezekkel lehetséges a grillezés társasházban
  • Elhatározás
  • Egy időpont
  • Jókedv

Látható, hogy nem túl hosszú a lista. A grillezés társasházban vagy kertes házban is kiváló lehetőség a meglévő családi, baráti kapcsolatok ápolására és újabbak kialakítására, hiszen a grillen sült húsok, zöldségek, sőt akár gyümölcsök és édességek ízét és illatát valószínűleg mindenki szereti.

Mivel lehet grillezni társasházban?

Bármilyen elektromos grillel! Ha közösségi programot szervezel, akkor ezt a nagy sütőfelületű, asztalon és állványon is használható grillsütőt ajánljuk neked:

STEBA VG400grillezés társasházban
Elektromos kerámia grill

Kerámia grill
Nagy grillfelület (2247 cm2)
Álló és, asztali grill
BBQ grill
Integrált fűtőszál
2200 Watt teljesítmény

  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
grillezés trendek 2017
Grillezés trendek 2017

Mik a legújabb grillezés trendek 2017 elején? Talán sokan nem is tudták, hogy nem ugynazok a népszerű grillezés trendek 2017...

Close