Grillezz.hu – Grill Őrület

Elektromos grill nélkül…

elektromos grill nélkül

Néha úgy érzed, szívesen megszabadulnál elektromos grill függőségedből? Ezt teljesen meg tudom érteni. Hogy motiváltabb legyél, képzeld el a tökéletes világot – vajon milyen lenne az élet elektromos grill nélkül?

Ha esik az eső, elektromos grill nélkül elmarad a grillparti

Ha pedig elmarad a grillparti, megspórolod a vendéglátás árát, sőt, mivel nem szárad ki a szád a sok beszéd miatt, ezért a vízszámlád is kicsit kisebb lesz. Hát nem megéri?!

Órákig tartana elkészíteni a sült húst a gáztűzhelyen

Ez egy kiváló fogyókúrás módszer: ha elég sokáig tart, amíg elkészül az étel, lehet, hogy a végén már nem is lesz kedved enni belőle. Veled nem volt még ilyen? Pedig elektromos grill nélkül jobb, ha hozzászoksz az éhség gondolatához.

Égett zsírban tocsogó, szenes húsok óvják az egészségedet

Persze csak akkor, ha a látványtól elmegy az étvágyad, és nem eszed meg őket.

Mire kész az ebéd, úgy fogsz kinézni (és olyan szagod lesz), mint egy gőzmozdony fűtője

Persze nincs ebbe semmi meglepő, ha faszenes grillen sütsz, a szakács munkája lényegét tekintve szinte 95%-ban megegyezik a mozdonyfűtő munkájával – csak kevesebbet kell lapátolni.

Nyárig a padláson tárolhatod a grillezős szakácskönyveidet

Mivel elektromos grill egész télen nem lesz lehetőséged grillezett ételeket készíteni, legjobb ha azt a sok porfogó szakácskönyvet a kedvenc receptjeiddel még október környékén összecsomagolod egy dobozban, és felteszed a padlásra, vagy kiteszed a sufniba a faszemes grill mellé.

Végre igazán szépnek érezheted magad

Mind tudjuk, hogy szépre száll a füst. Ha a grillsütő füstje csípi a szemedet, gondolj erre, élvezd, hogy az elektromos grillsütő hiánya mennyire meg tudja növelni az ember önbizalmát!

Ha viszont mégsem tetszik az elektromos grill nélküli élet, esetleg kalandos kedvedben vagy, és életedben először megkockáztatnád az elektromos grillt használatát, itt a helyed!

  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
TR 21136 narancsfacsaró

Gondoskodj gyermekeid egészségéről, szerettesd meg velük a frissen facsart citrusfélékből készült leveket. Igyanak a szénsavas, cukros és adalékanyagot tartalmazó divatos üdítőitalok helyett...

Close