Grillezz.hu – Grill Őrület

Elektromos grill ajánló 2017

grillezés

Ha a 2017-es terveid között egy elektromos grill beszerzése szerepel, válassz olyat, ami még a következő évtizedben sem lesz elavult. Többféle trend jellemző az idei évre, ami közös bennük, hogy mi mindegyiket imádjuk. Hogy neked melyik felel legjobban, azt viszont csak te tudhatod. Milyen típusú elektromos grill készüléket érdemes tehát beszerezni 2017-ben? Olvass tovább, és ismerd meg a legfejlettebb irányzatokat!

Álló grill – újratöltve

A klasszikus faszenes grill mindenki kedvence, de sajnos a használata igencsak korlátozott. Télen, beltérben, szeles, esős időben, erkélyen biztosan nem használható. Ezért egyre népszerűbbek a grillezés szerelmesei között a komolyabb elektromos grill készülékek, melyek valódi grill élményt adnak, kompromisszumok és korlátok nélkül.

Például a nemrég piacra került STEBA VG500 PLUS Prémium elektromos grillsütő akár 300 fokon képes sütni az ételeket, hatalmas, osztott sütőfelületén elfér az egész baráti társaság vacsorája, ráadásul a gázgrill és az elektromos grill berendezések legnagyobb előnyeit egyesíti magában.

Minigrill

Emlékszel még a klasszikus melegszendvics sütőkre a 80-as évekből? Na, egy 2017-es minigrill NEM olyan. Méretüket tekintve kicsik, akár egy hétvégi ház konyhájában is elférnek, és kiváló melegszendvics készülhet bennük, de a hasonlóságok ezzel véget is értek.

Egy modern minigrill energiatakarékos és anélkül készíthető vele étel, hogy az egész konyhát befűtené. (Ezt nyáron imádni fogod!)

Grillcsirke rajongóknak kötelező felvenni az idei kívánságlistára!

Tippünk a STEBA KB9.2 Mini grillsütő, ami a globális felmelegedésre és a pénztárcádra való tekintettel szuper energiatakarékos.

Raclette grill

Svájcban évszázados hagyománya van, nálunk viszont csak most kezdik egyre többen megismerni – ez a raclette-ezés. Ha szereted a társaságot, és 2017-re hatalmas bulikat tervezel, a raclette biztosan tetszeni fog. Ha magányos farkas típusú sajtkedvelő vagy, szintén raclette grillre van szükséged, bár akkor inkább a kisebb darabokat javasoljuk.

Ha még nem ismernéd a raclette grillt, dióhéjban a lényeg: az asztalra tett hozzávalókból mindenki kedve szerint a saját kis serpenyőjén összeállítja az ételét, a tetejére sok-sok sajttot tesz, és pár percen belül készen is vannak meleg, sajtban sült fogások. A raclette grill körül összeülni egyszerre gasztronómiai és társasági élmény, mindenkinek (szó szerint is) melegen ajánlott!

Válassz raclette grillt innen!

  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
Diós pestós grillcsirke – Normális?

Oké, joggal gondolod most azt, hogyan is illik össze a dió és a pestó ízvilága, de higyj nekem: isteni finom...

Close