Grillezz.hu – Grill Őrület

Galaktikus grillparti Star Wars módra

csillagok háborúja

A Birodalom legyőzettetett, eljött a nagy közös, ünnepi grillparti ideje. Vajon hogyan grillezhetnek a Csillagok háborúja kedvelt és kevésbé kedvelt szereplői?  

Yoda mester

Star WarsŐ nem kapkodja el. Gondosan megfűszerezi az ételt, finom és egészséges mocsári gyógynövényeket használva. Ezután lassan a grillező fölé lebegteti az ételt. A tökéletes eredmény érdekében nem a grillcsirkét forgatja a nyárson, hanem a grillsütőt keringeti a hús körül. Ezzel két legyen üt egy csapásra: előbb-utóbb elkészül az ennivaló és egyben a bolygómozgásokat is demonstrálja ifjú padavanjainak. Csak nehogy még ebéd előtt éhenhaljanak!

CsubakkaStar Wars

Csubakka valószínűleg nem nagy híve a tűzgyújtásnak. Csak egy eltévedt szikra kellene hozzá, hogy másodperceken belül jobban hasonlítson egy elhízott fénykardra, mint egy jóravaló vukira. Egyébként is jobban kedveli a nyers húst, sőt tulajdonképpen rágni se szeret, az fölösleges időpazarlás.

Star WarsJabba

A Star Wars kevésbé népszerű szereplői közé tartozik, pedig galaxisszerte egyedülálló konyhát vezet! A húst (tipp: soha ne kérdezz semmit az eredetével kapcsolatban) legszebb rabszolganői darabolják és messzi-messzi galaxisokból csempészett fűszerekkel ízesítik.

A kész sültek mellé különleges koktélokat kóstolhatsz, sok-sok jéggel kellemes hőmérsékletűre hűtve. (+1 tipp: a jégkocka származása felől se tudakozódj. Komolyan ne!)

Star WarsDarth Vader nagyúr

Yodához hasonlóan ő is a többet Erővel, mint ésszel módszer híve.  Elektromos, űrhajóban is használható grillsütőt üzemeltet, áramforrásként és páraelszívó rendszerként is ő maga funkcionál.  Nem kínál meg senkit.

C-3PO

Star WarsElőször is, udvariasan bemutatkozik a grillsütőnek. Felméri gazdái ízlését, majd megkéri R2D2-t, hogy keresse ki a tökéletes receptet. Ezután nekiáll a sütésnek. Ha a művelet közben sikerült nem megolvasztania a saját áramköreit, az elkészült (ötfogásos) ételsort elegánsan tálalva szolgálja fel megbízóinak. Ő maga ezután jóízűt kortyol a kisült, enyhén szenes olajból.

A Te grillezési szokásaid melyik Star Wars karakter szokásaira emlékeztetnek legjobban?

  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
STEBA VG400 Elektromos grill

Innovációra vagy grillezett ínyencségekre, steakre vagy csupán grillezett zöldségekre vágyik? Akkor igazán itt az ideje, hogy megismerkedjen a német STEBA...

Close