Grillezz.hu – Grill Őrület

Az elektromos grill praktikuma

elektromos grill

Az elektromos grill és a svájci bicska egy dologban biztosan hasonlítanak egymásra: mind a kettő egy nagyon hasznos eszköz a hétköznapokban.

Elektromos grill – miért praktikus?

Praktikus térben

  • Kevés helyigény, akár egy kis konyhában is elfér.
  • Nem nehéz, ezért az elektromos grill (a gázgrillel ellentétben) könnyen hordozható. Kiviheted az erkélyre, de süthetsz az asztalon is és a konyhapulton is.
  • A modern elektromos grillek nem égetik oda és nem fröcskölik szét a húsból kisült zsírt – csak a sülő hús illatát fogja érezni, nem a füstöt.

Praktikus időben

  • Nem kell tűzrakással és a jó parázsra való várással időt töltened, egy elektromos grill pár perc alatt elég meleg lesz- pár perces gyors vacsorák készítéséhez is ideális.
  • A takarítással sem kell túl sokat időznöd. A gáztűzhelyre helyezhető grillező lappal ellentétben elektromos grill használatakor nem fröcsög a zsír. Elég a sütőfelületet letörölni.
  • Nem függ a program a kinti időjárástól: télen, nyáron, esőben, viharban, havazáskor is grillezhetsz.

Kinek való az elektromos grill?

Az elektromos grill azoknak ajánlott, akik kényelmesen, gyorsan, nagyobb előkészületek nélkül szeretnének változatos, grillen sült ételeket készíteni családjuknak, barátaiknak, viszont nem ragaszkodnak a tűzrakással járó szertartáshoz.

A 100 éves német Steba elektromos grillsütői


* * *

Ha tetszett, ossza meg a cikket:
  

Szerintünk a német gyártó grilljeit érdemes megnézni!


Steba. Elektromos grillek évtizedek óta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read more:
cukkini
Fűszeres cukkini grillen sütve

Ez a fűszeres cukkini recept elkészítve nagyszerű előétellé vagy köretté válhat, ráadásul nem csa finom, hanem könnyen elkészíthető és egészséges is. A hosszúkás...

Close