Grillezz.hu – Grill Őrület
  

Szerintünk ezt látnod kell!


Kattints a képre!

Az elektromos grill előnyei

elektromos grill
  

Szerintünk ezt látnod kell!


Kattints a képre!

Mik az elektromos grill előnyei faszenes- vagy a gázgrillel szemben? Sokak szerint nincsenek neki, de ők nagyot tévednek. Ha te nem szeretnél tévedésben élni, olvasd el, mit nyerhetsz ha van otthon elektromos grill (is).

Az elektromos grill egész évben használható

Teljesen független lehetsz az időjárástól, esőben, szélben, mínusz húsz fokban egyaránt élvezheted kedvenc grill ételeid ízét, és akkor is ünnepelheted grillpartival a születésnapodat, ha történetesen február elején születtél.

Tiszta és kényelmes

És most nem csak arra gondolok, hogy a tapadásmentes bevonatot könnyű elmosogatni, pedig ez is tény. Hanem a szenes grillsütő begyújtásával óhatatlanul együtt járó piszokra és füstszagra. Ha olyan füstszaggal kevert izzadságszagod van ételkészítés után, mintha frissen szálltál volna fel a kénköves pokolból, az csak annyit jelent, hogy nem elektromos grillt használtál. Ha szeretnél illatos és friss maradni grillezés után is, mondjuk mert aznap még dolgod van, az elektromos grillsütő a jó választás.

Az elektromos grill gyors

Pár perc alatt felmelegszik, és már süthetsz is – nem kell várni a parázsra, nem kell tüzet piszkálni, mire előkészíted az alapanyagokat, a grillsütő is készen áll a használatra. Így akár 10-15 perc alatt összedobhatsz egy gyors vacsorát a családnak. Ha pedig előre szuvidált ételek sorakoznak a fagyasztódban, a vacsorakészítés ideje nagyjából 1,5 percre rövidül.

Melegen tartásra is tökéletes

Ha a családtagok különböző időben érkeznek haza, vagy egy éjszakába nyúló baráti beszélgetésre készülsz, jól jöhet az energiatakarékos melegen tartás funkció. Ez szoros összefüggésben van az elektromos grill egy másik nagy előnyével: a hőmérséklet pontosan és fokozatmentesen szabályozható, így mindig ugyanazt a tökéletes eredményt érheted el a konyhában.

Kedved kaptál? Nézegess elektromos grill készülékeket, kattints!

Ha tetszett, ossza meg a cikket:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Read more:
kettesben grillezni vs grillparty
Grillparty

Ha kinéztél egy jónak tűnő receptet, már csak azt kell eldöntened, hogy milyen, mekkora társaságban fogjátok elfogyasztani az eredményt. Szívesen áthívnád...

Close